Kisállat klub

Kisállat klub

2018. szeptember 17. hétfõ 18:00

Hétfőnként 18–19 óráig.

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

Információ: eletfaallatsimogato@gmail.com

Vezeti: Szabó Andrásné (Életfa Állatsimogató). 

Szeretettel várunk mindenkit hétfőnként a kisállat klub foglalkozáson, ahol minden alkalommal Élő állatokkal ismerkedhettek meg! A gyermekek az Életfa Állatsimogató állatait láthatják a foglalkozásokon.
Állatok: kétéltűek,hüllők, madarak,emlősök.
Az állatokról ismertetőt hallanak: rendszertani ismeretek, a faj jellemzői, élőhely ismerete, táplálkozása, tartási módja. Hangsúlyt fektetünk a természetvédelemre és a felelősségteljes állattartásra is. Ismertető után MINDEN ÁLLATOT kézbe foghatnak, megsimogathatnak. Mivel az állatokat testközelből megismerhetik ( érezhetik légzését, kültakaróját, láthatják mozgását és viselkedését), maradandó élménnyé válik . Nem csak nézik, de tapasztalják is az elmondottakat. Interaktív állatbemutató és állatsimogató is egyben. Az iskolások feladatlapot kapnak az adott állatról. Az ovisokkal kérdezz-felelek játékot játszunk. (Matrica a jutalom.) Minden állatunk szelíd,egészséges,állatorvosi egészségügyi papírokkal rendelkeznek.
Minden alkalommal új állatfaj kerül bemutatásra.
Állatok többek között:Ausztrál óriás zöld levelibékák,Kígyók: Sikló, Királypitonok, Boák,Szavanna varánusz,Vízi agámák,Szakállas agámák,Kaméleonok,Leopárd gekkók,Görög teknősök,Papagájok ,kiskacsa,Vadászgörények,Afrikai fehérhasú törpesünök,Nyulak ,Tengerimalacok (kopasz malacok is),Csincsillák,díszpatkányok,Deguk,
(Nagyállat simogatónk pedig külön csoportosan látogatható)