Rock klub - STONED 100% Rolling Stones

Rock klub - STONED 100% Rolling Stones

2017. november 3. péntek 21:00

november 3-án, pénteken 21-23 óráig

ROCK KLUB - STONED 100% ROLLING STONES KONCERT!!!!

Tagok:

Kőváry Péter – ének, szájharmonika, gitár
Jókay Árpád – gitár, vokál 
Gyukity Péter – basszusgitár, vokál 
Both Róbert – gitár 
Bacsa Gyula – billentyű 
Zsiros Csaba – dob 

 

A zenekar:

A Stoned zenekar 2003-ban alakult Rolling Stones rajongókból.

Az örömzenélés és a Stones-koncertek látogatása megtette hatását: összeállt egy 100%-ig Rolling Stones-t játszó zenekar.
A csapat célja a Stones-dalok magas színvonalú előadása és a ‘Rolling Stones érzés’ hű visszaadása, mind zeneiségében, mind színpadi megjelenésben.

A Stoned nem klasszikus értelemben vett emlékzenekar: nem is lehet az. A Stones minden korszakából játszunk dalokat, ritkábban játszott csemegéket is, így a műsor nem korlátozódik kizárólag a nagy slágerekre. A Rolling Stones ugyanis ma is aktív, koncertezik és bizonyítják aktualitásukat. Sőt, jobbak, mint valaha! A Stoned tagjainak pedig volt alkalmuk jó néhányszor élőben látni őket.

Többek közt ezek az élmények adták az inspirációt arra, hogy még nagyobb elszántsággal játsszuk a Világ Legjobb Rock And Roll Zenekara, a Rolling Stones dalait.

Koncertek:

A zenekar az elmúlt 11 év során 300+ koncertet adott fővárosi és vidéki rendezvényeken. Rendszeresek a fesztiválszereplések (Sziget, Efott, Kapolcs, blues- és motoros fesztiválok).
A külföldi koncerteken (Szerbia/Vajdaság, Szlovákia, Erdély), illetve az itthoni, külföldi hallgatóság előtti nemzetközi rendezvényeken (nemzetközi konferencia Zánka) is igen sikeres a zenekar.
Rendszeresek a budapesti klubestek változatos helyszíneken (Hunnia Art Bisztró, ELTE könyvtárKlub, Szilvuplé, Alcatraz, Old Man’s stb).

 

Belépő elővételben: 800 Ft

Aznap a helyszínen: 1 200 Ft

Támogató: Rákosmente Önkormányzata (dr. Piláth Károly képviselő)